Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristina Bobe Asociatia Smart Med

19.183333333333% Complete
1,151 RON
Sumă strânsă
6,000 RON
Target
13
Donații

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Muzeul Național Brukenthal - Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Sibiu, str. Tribunei, nr.6)

9 septembrie – 9 octombrie 2016

Vernisaj: 9 septembrie, ora 17:00

Artiști: Cristina Bobe (artist vizual), Sebastian Florea (sound designer), Paul Lupașcu (motion designer)

Curator: Laura Coltofean

GENTLE VIOLENCE cuprinde o serie de expoziții multimedia dedicate corpului și chirurgiei, reinterpretate prin instrumentele artei contemporane. Ediția din 2016 explorează corpul și reprezentările proiectate asupra lui prin prismaconceptului de identitate (percepție asupra sinelui) cu mijloace audio, video și fotografice, pornind de la cazul unor pacienți care au recurs la chirurgie plastică. Fotografiile realizate de Cristina Bobe, artist vizual, în timpul intervențiilor chirurgicale sunt animate de Paul Lupașcu, motion designer,  și transpuse în sunet de Sebastian Florea,  sound designer. Curatorul expoziției este Laura Coltofean, muzeograf în cadrul Muzeului Național Brukenthal.

Proiectul a debutat în 2014, la Muzeul Național Brukenthal, cu o primă expoziție (GENTLE VIOLENCE – The Heart) dedicată inimii și chirurgiei cardiovasculare, iar în 2015 a fost prezentată la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Photo Romania.

GENTLE VIOLENCE este un proiect inițiat de Asociația SMART MED, o organizație non-profit și non-guvernamentală, care își propune să integreze arta în spitalele din România ca o componentă cu un impact pozitiv asupra stării de sănătate fizice și psihice a pacienților. În același timp, Asociația SMART MED este implicată și în promovarea fotografiei medicale la noi în țară.

Prin expoziția GENTLE VIOLENCE ne propunem să încurajăm artiștii în a se raporta la spitale și, în general, la lumea medicală ca la o posibilă sursă de inspirație pentru proiectele lor,  să susținem organizarea de expoziții în spitale, cât și să implicăm pacienții ca artiști, promovand lucrarile create de aceștia. Astfel, printurile care fac obiectul expoziției de față vor fi puse în vânzare, iar fondurile redirecționate către această cauză.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația SMART MED este o organizație non-profit și non-guvernamentală ce desfășoară activități care îmbină arta, cultura, educația și medicina în beneficiul pacienților, al personalului medical din România și din străinătate și al societății civile.

Gentle Violence cuprinde o serie de expoziții multimedia dedicate corpului și chirurgiei, reinterpretate prin instrumentele artei contemporane. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

13 Donații

Succes!
07 Sep 2016
La multi ani, Cristinica!
19 Aug 2016

Oana si Gaby Solomon

100 RON
La multi ani minunati si proiecte frumoase
17 Aug 2016

diana livia ursachi

75 RON
succes!
08 Aug 2016
La mulți ani, cu spor!
08 Aug 2016

Anonymous

30 RON
La multi ani cu cat mai multe proiecte frumoase!
07 Aug 2016
Sa ai parte de tot ce e frumos si bun Cris! Multumesc pentru prietenia ta!
07 Aug 2016

anonim

50 RON
mult succes!
07 Aug 2016

Ralu si Adi

105 RON
La multi ani Cris! Mult succes la eveniment!
06 Aug 2016

Denisa și Ștefan

211 RON
La muuuuuulți ani, Cris!
06 Aug 2016

Anonymous

75 RON
06 Aug 2016

Anonymous

200 RON
Imi doresc ca mica mea donatie sa contribuie la marele proiect pentru care ti-ai daruit ziua de nastere. La multi ani!
05 Aug 2016

Anonymous

30 RON
05 Aug 2016